Toplu gıda tüketimi yapılan kuruluşlarda insangücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme teknikleri / (Record no. 3424)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00585nam a22001817a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
Control Dosyası 3888
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_MİRAKIL
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20210520100338.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 170407b tu 000 0
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-AnTUR
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-AnTUR
082 ## - DEWEY ONU SINIFLAMA SİSTEMİ
Sınıflama Numarası 613.2
Cutter numarası TOP 1985
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Toplu gıda tüketimi yapılan kuruluşlarda insangücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme teknikleri /
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri Ankara :
Yayınevi Milli Prodüktivite Merkezi,
Yayın Tarihi 1985.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. 328 s.
Boyutları 24 cm.
490 ## - DİZİ BİLDİRİMİ
Dizi Bildirimi Milli Prodüktivite Merkezi Yayınları
Cilt Numarası 325
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Beslenme
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı
Materyal Türü Kitap
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Kredi için değil Kalıcı Konum Mevcut Konum Raf Yeri Kayıt Tarih Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
        TÜRK-İŞ KÜTÜPHANESİ TÜRK-İŞ KÜTÜPHANESİ Genel Koleksiyon 04/07/2017   647.95 TOP 1985 5511 04/07/2017 04/07/2017 Kitap