Peynir işletmeciliğinin teknik ve ekonomik sorunları / (Record no. 3458)

MARC details
000 -BAŞLIK
Sabit Uzunluktaki Kontrol Alanı 00626nam a22002057a 4500
001 - KONTROL NUMARASI
Control Dosyası 3924
003 - KONTROL NUMARASI KİMLİĞİ
Kontrol Alanı KOHA_MİRAKIL
005 - EN SON İŞLEM TARİHİ ve ZAMANI
Kontrol Alanı 20210520100343.0
008 - SABİT UZUNLUKTAKİ VERİ ÖGELERİ - GENEL BİLGİ
Sabit Alan 170407b tu 000 0
040 ## - KATALOGLAMA KAYNAĞI
Özgün Kataloglama Kurumu TR-AnTUR
Kataloglama Dili tur
Çeviri Kurumu TR-AnTUR
082 ## - DEWEY ONU SINIFLAMA SİSTEMİ
Sınıflama Numarası 338.17
Cutter numarası PEY 1969
245 #0 - ESER ADI BİLDİRİMİ
Başlık Peynir işletmeciliğinin teknik ve ekonomik sorunları /
260 ## - YAYIN, DAĞITIM, VB.
Yayın Yeri [Ankara] :
Yayınevi Milli Prodüktivite Merkezi Yayınları,
Yayın Tarihi 1969.
300 ## - FİZİKSEL TANIMLAMA
Sayfa, Cilt vb. VI, 112s. :
Diğer fiziki detaylar ctl.
Boyutları 24 cm.
490 ## - DİZİ BİLDİRİMİ
Dizi Bildirimi Milli Prodüktivite Merkezi Yayınları
Cilt Numarası 32
504 ## - BİBLİYOGRAFİ NOTU
Bibliyografi Notu Kaynakça :108-109.ss.
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad İşletme
650 ## - KONU BAŞLIĞI EK GİRİŞ - KONU TERİMİ
Konusal terim veya coğrafi ad Süt Ürünleri
942 ## - EK GİRİŞ ÖGELERİ (KOHA)
Sınıflama Kaynağı
Materyal Türü Kitap
Holdings
Geri Çekilme Durumu Kayıp Durumu Sınıflandırma Kaynağı Kredi için değil Kalıcı Konum Mevcut Konum Raf Yeri Kayıt Tarih Toplam Ödünçverme Yer Numarası Demirnaş Numarası Son Görülme Tarihi Fatura Tarihi Materyal Türü
        TÜRK-İŞ KÜTÜPHANESİ TÜRK-İŞ KÜTÜPHANESİ Genel Koleksiyon 04/07/2017   637.3 PEY 1969 5537 04/07/2017 04/07/2017 Kitap