Peynir işletmeciliğinin teknik ve ekonomik sorunları /
Material type: TextSeries: Milli Prodüktivite Merkezi Yayınları ; 32Publication details: [Ankara] : Milli Prodüktivite Merkezi Yayınları, 1969Description: VI, 112s. : ctl. 24 cmSubject(s): İşletme | Süt ÜrünleriDDC classification: 338.17Item type | Current library | Call number | Materials specified | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Kitap | TÜRK-İŞ KÜTÜPHANESİ Genel Koleksiyon | 637.3 PEY 1969 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 5537 |
Browsing TÜRK-İŞ KÜTÜPHANESİ shelves, Shelving location: Genel Koleksiyon Close shelf browser (Hides shelf browser)
635.7 ACA 2001 Şifalı bitkiler, flora ve sağlığımız / | 636.04 TÜR 1969 Türkiye Hayvancılığında Prodüktivitenin artırılması semineri / | 637.1 TÜR 2008 Süt sektör raporu / | 637.3 PEY 1969 Peynir işletmeciliğinin teknik ve ekonomik sorunları / | 641 ŞAH 1984 Orta Doğu gıda pazarları ve Türkiye / | 642.5 BAY Toplu beslenme yapılan kurumlar için yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri / | 642.5 BAY Toplu beslenme yapılan kurumlar için yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri / |
Kaynakça :108-109.ss.